Eldiet de Groot (1962)


Andragoloog en GZ-psycholoog. Sinds 1990 heb ik een healingpraktijk. Daarnaast was ik werkzaam in de vrouwenhulpverlening en voor de Academie voor Natuurgeneeskunde.

Vanaf 1987 ben ik met hart en ziel betrokken bij het healing- en meditatiewerk zoals dat is ontwikkeld door Bob Moore (1928-2008), healer en spiritueel leraar in Denemarken.
Bij hem heb ik mijn scholing ontvangen. In Denemarken neem ik deel aan een supervisiegroep van Eva Høffding. Ook volg ik lessen bij Isis Pristed, een Braziliaanse leerling van Bob Moore. 

Van 2004 tot 2009 volgde ik seminars bij de internationale Ridhwanschool van Almaas. Bij Wibe Veenbaas (Phoenix opleidingen) deed ik de opleiding Systemisch Werken en de Maskermaker.

In 2016 rond ik de vervolg opleiding af tot Emotionally Focused Therapist (EFT). De relatietherapie die is ontwikkeld door Sue Johnson. Ze schreef o.a. het boek "Houd me vast".

Ik ben moeder van een dochter (1998), een zoon (2001) en een pleegdochter (1998).

Als twaalfjarig meisje werd ik ernstig ziek. In deze periode leerde ik de liefde kennen in al haar grootsheid. Angsten vielen weg, ik ontdekte en zag dat iedereen liefde is. Daarmee viel ook de scheiding weg tussen mij en de mensen om me heen. Deze ervaring vormde me en is van grote invloed op mijn leven en werk. In Liefde ervaar ik de eenheid van Zijn.
 
De ervaringen van liefde die we allemaal kennen zijn de voeding en inspiratie voor het werk en de samenkomsten in het Centrum.  In elk samenzijn is er een hartelijke, open sfeer, waarbinnen ruimte is voor ieders individualiteit, natuurlijkheid, geloof en inspiratie.

  
 Stichting EFT Nederland