Welkom


Helaas ben ik op dit moment niet bereikbaar via het email adres van mijn werk. Je kan mijn privé email gebruiken:
eldiet.degroot@xs4all.nl

Ook aanmeldingen komen nu niet binnen, dus stuur me even een bericht via mijn privé account of bel me: 035-6280732 / 06-11497172

We leven in een wereld die aan het veranderen is en we worden pijnlijk geconfronteerd met de gevolgen van ons beperkte bewustzijn. Voor veel mensen is het een moeilijke tijd die onzekerheid en angst oproept. Tegelijkertijd wordt van ons gevraagd mee te bewegen in de veranderingen en ons hart te openen voor onze medemensen en de natuur.

Het leven op aarde is in transitie, de diverse crises die zich opstapelen maken daar onderdeel van uit, net als onze individuele processen en ons dagelijkse leven. Samen brengen ze ons in een nieuwe wereld waarin we goed voor elkaar zorgen, verbonden en gelukkig kunnen zijn.

Het (innerlijk) werk in het Centrum is gericht op het transformeren van angst naar Liefde, het verruimen van ons bewustzijn en de ervaring van diepe verbondenheid met ons Zelf, elkaar, de natuur en de kosmos.

Ik wens je toe dat je compassie kan ervaren voor jezelf en anderen in deze tijd van verandering en hoop je in het Centrum te mogen verwelkomen.

Harte groet, Eldiet
 
“Love is a law that operates in such a way, that you and I cannot dictate to it, we can only blend with it.”
Bob Moore