Welkom


Wat mij opvalt is dat iedere keer als de besmettingen toenemen, ook de angsten van mensen toenemen. Corona confronteert ons met onze persoonlijke en maatschappelijke angsten. Hoe kunnen we onze balans bewaren in een wereld die staat te schudden op haar grondvesten? Een wereld waar we ons zorgen maken over het klimaat, de natuur, gezondheid en de mensen die op de vlucht zijn voor geweld? 

We hoeven onze angsten niet te onderukken, weg te stoppen of te parkeren. Het is mogelijk om angst te transformeren naar Liefde. En Liefde is precies wat de wereld zo nodig heeft. Een wereld waarin we goed voor elkaar zorgen, verbonden zijn en gelukkig kunnen zijn. Het (innerlijk) werk in het centrum is gericht op het transformeren van angst naar Liefde, naar het verhogen van ons bewustzijn en de ervaring van diepe verbondenheid met ons zelf, elkaar, de natuur en de kosmos.

Ook deze herfst en de komende winter blijft het Centrum dus open! Om iedereen die daar behoefte aan heeft te inspireren bij het openen van bewustzijn en het toelaten van Liefde.

Iedereen is welkom, onafhankelijk van de keuzes die je hebt gemaakt. 
De afgelopen anderhalf jaar zijn er geen besmettingen geweest binnen het Centrum omdat de mensen die klachten hadden thuis bleven of zich lieten testen. Ook is het Centrum groot genoeg om waar nodig anderhalve meter afstand te houden. Zo zorgen we goed voor ons zelf en voor de mensen om ons heen.

Wees welkom!

Harte groet, Eldiet 
“Love is a law that operates in such a way, that you and I cannot dictate to it, we can only blend with it.”
Bob Moore