Instrument Zijn


Voor professionals die bij de begeleiding van individuen en groepen graag meer bewustzijn willen ontwikkelen in het gebruik van energie en healing.  

“Love is to contact that point in another person that makes him grow.” 
Bob Moore

De inspiratie voor deze training komt voort uit mijn werk met en begeleiding van mensen. Sinds 1990 werk ik met healing en de resultaten zijn vaak zeer vreugdevol en van belang voor het leven van mensen. Vanuit deze ervaring verheugt het mij om tijdens deze training mijn deskundigheid op het gebied van healing met jullie te kunnen delen zodat jullie er zelfstandig mee kunnen werken.

Onderwerpen; InstrumentZijn; intentie en attitude van de healer, waarnemen van energie, healing; het werken met energie, chakra’s, secundaire chakra’s en aura, 49 etherische punten, 8 etherische stromen, diagnose en behandelplan, healing protocollen.

Doel: zelfstandig healing kunnen inzetten als onderdeel van de begeleiding van mensen. Het verbeteren van je professioneel functioneren en een toename van vreugde en vitaliteit in je werk.

Doelgroep: professionals die de afgelopen jaren hun innerlijke ontwikkelingsproces bewust gevolgd hebben, zoals; therapeuten, psychologen, natuurgeneeskundigen, kindertherapeuten, yoga docenten, haptonomen, fysiotherapeuten, artsen en verpleegkundigen. Bereidheid en vermogen om persoonlijke (werk) situaties als ingang te gebruiken om te leren.

Werkwijze: we maken gebruik van theorie, werkervaring, (partner) oefeningen en meditatie. Om het geleerde je eigen te kunnen maken is het noodzakelijk tussen de trainingsdagen in het geleerde te beoefenen en een verslag te schrijven over de opgedane ervaringen en effecten van de behandelingen.

Literatuur

Helen Gamborg; “Het onzichtbare in genezing”, over energie en healing. Servire uitgevers 1994 verkrijgbaar in het Centrum, heruitgave.
De inhoud van dit boek wordt als bekend en bestudeerd verondersteld vanaf de eerste dag van de training.

Daniel Perret; “The Science of Spiritual Healing”, preparing for deep changes. Verkrijgbaar in het centrum.

Bob Moore; “On Healing”, transcripten van teachings. Engelstalig, volgt digitaal na aanmelding.

InstrumentZijn; Samengestelde bundel met informatie over aura's, chakra's en energiepunten. Digitaal na aanmelding.


  
Mijn handen grijpen naar wat mijn verstand niet begrijpt. Ik geloof in mijn handen. Door hen reik ik naar een werkelijkheid die ik slechts als een nevelvlek ervaar.
Simeon ten Holt
Data 2021 - 2022
5 bijeenkomsten
10.00 - 17.30 uur.

Data worden, voor zover mogelijk, in overleg vastgesteld.

De training gaat door bij minimaal 6 belangstellenden.

Maak je belangstelling kenbaar via de mail.

Kosten
€ 750,- (exclusief BTW)