Routebeschrijving


Met de trein en 15 minuten lopen 
Stap uit op station Hilversum Centraal. Vanaf dit station is het ongeveer een kwartier lopen. Grotendeels door winkelstraten/voetgangersgebied. Verlaat het station via het Stationsplein (centrumzijde). Steek de Schapen-kamp over bij de stoplichten en ga rechtdoor de Leeuwenstraat in. Ga aan het eind linksaf de Groest op en meteen rechtsaf de Kerkstraat in. Bij Libris Voorhoeve Boekwinkel loop je de Schoutenstraat in en vervolgens ga je rechts de ‘s-Gravelandseweg op. Neem de eerste straat links, dit is de Albertus Perkstraat. De eerste straat rechts is de Boomberglaan. Ga rechtsaf; aan de rechterkant zie je de kerk. 

Met de trein en de (OV) fiets
Stap uit op station Hilversum Centraal, centrumzijde. Vanaf dit station is het ongeveer 7 minuten fietsen. Ga voor het station rechtsaf de Schapenkamp op. Je volgt het rode fietspad, bij twijfel hou je links aan!! De Schapenkamp gaat over in de Stationsstraat en dan in het Melkpad. Deze komt uit op de ’s Gravenlandse-weg. Hier ga je rechtsaf. Na 175 meter links de Boomberglaan op. Na 150 meter is aan de linkerkant de kerk.

Met de bus
Er is een bushalte op de ’s-Grave-landseweg bij de Boomberglaan van Connexxion.

Met de auto vanuit Amsterdam, Amersfoort, Almere
Neem op de A-1 de afslag Laren /Hilversum-Noord. Ga aan het eind van de afslag linksaf richting Hilversum (N525). Rij ± 2 km rechtdoor. Ga bij de stoplichten rechtsaf de Johan Geradtsweg op richting mediapark. Rij alsmaar rechtdoor en ga na ± 2,6 km bij de stoplichten linksaf de ’s-Gravelandseweg op richting centrum. Ga na ± 0,7 km direct na het kantongerecht rechtsaf de Boomberglaan op. Na ± 150 meter ligt de kerk aan je linkerhand. Je kan parkeren links of rechts naast de kerk op het grint. Op straat is het betaald parkeren.

Met de auto vanuit Utrecht 
Neem op de A-27 de afslag 33 Hilversum. Ga na 2,1 km bij stoplichten linksaf de Diependaalselaan op. Neem na 0.8 km de eerste afslag op de rotonde (de Utrechtseweg). Neem na 0.5 km de tweede afslag op de rotonde (=rechtdoor op de Utrechtseweg). Ga na 300 meter linksaf de Emmastraat op. Ga na 300 meter rechtsaf de Achterom op. Ga na 300 meter rechtsaf de Schapenkamp op. Dit is de ring rond het centrum, en deze volg je. Bij twijfel links aanhouden. Volg de Schapenkamp, deze gaat via de Stationsstraat over in het Melkpad. Deze komt uit op de ’s Gravenlandseweg. Ga hier rechts de ’s Gravenlandseweg op. Na 175 meter links de Boomberglaan op. Na 150 meter is aan de linkerkant de kerk. Je kan parkeren links of rechts naast de kerk op het grint. Op straat is het betaald parkeren.

Parkeren
Op het grind, links en rechts van de kerk is het vrij parkeren.
Op straat is het betaald parkeren. De Boomberglaan heeft een hoger tarief dan de straat tegenover de kerk; de Van Lenneplaan.

 
"De zoektocht brengt geen verbetering of volmaaktheid met zich mee. Wat ze wel met zich mee brengt, is volwassenheid, menselijkheid en wijsheid."
A.H. Almaas