Maak een keuze:

 
Aanvangsdatum:
 
Persoonsgegevens
 
 

 
Adresgegevens
 
 
 
 
  
 
 
 
Factuur
 
 
 
 
 
 
Opmerkingen


aanmeldingsvoorwaarden
  
"Ik weet niet of het je ooit is opgevallen dat het absoluut stil is, wanneer je je volle aandacht aan iets geeft. Deze aandacht heeft geen grenzen, geen middelpunt of een 'ik' dat zich ergens van bewust of aandachtig is. Die aandacht, die stilte, is een toestand van meditatie."
J. Krishnamurti
Aanmeldingsvoorwaarden

Na ontvangst van je aanmeldingsformulier zenden wij je een bevestiging per mail.
De factuur voor een consult ontvang je digitaal na het consult. Deze factuur graag binnen 10 dagen overmaken op het onderstaande IBAN nummer. 
Ook voor de groepen ontvang je een digitale factuur. Voor de doorgaande ontwikkelingsgroepen, workshops en retraites geldt dat de bedragen vóór de bijeenkomst op onze bankrekening dienen te zijn bijgeschreven. Bijvoorkeur het gehele bedrag ineens. Mocht het niet mogelijk zijn, dan kunnen de kosten voor de doorgaande groepen in gelijke termijnen -voorafgaande aan iedere groepsbijeenkomst- en inclusief administratiekosten betaald worden. Wel verbind je je voor een jaar, ook financieel. Je verplicht je het totaalbedrag voor een jaar te voldoen.
Centrum voor Healing en meditatie
IBAN: NL30 INGB 0006 3648 14
Annulering
Tot 24 uur van te voren kun je individuele afspraken kosteloos afzeggen. Bij latere annulering of niet komen zonder bericht ben je de volledige kosten verschuldigd. 
Tot vier weken voor het begin van de groep/workshop kun je je aanmelding ongedaan maken. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang brengen wij de helft van de kosten in rekening. Bij annulering binnen 48 uur brengen we de totale kosten in rekening.
Groepen op locatie
Bij groepen op locatie dien je de accommodatiekosten vooraf te voldoen. Bij annulering –ongeacht tijdstip- ben je verplicht ook deze kosten te voldoen. Als er voldoende aanmeldingen zijn en alle bedden zijn bezet bij aanvang van de retraite, dan brengen we de verblijfskosten bij annulering niet in rekening. Samengevat: wij brengen alleen kosten voor verblijf in rekening, die we ook daadwerkelijk moeten betalen.