Healing dagen


Healingdagen bieden je de omgeving om ontvankelijk te zijn.
Je komt dieper in contact met je Essentie en de bedoeling van je leven.

We maken gebruik van de healing-meditatie 'Sitting in Current'. In contact met de spirituele dimensie open je je voor Liefde en healing, een grote hulp bij het innerlijk proces van groei en bewustzijnsverruiming. Door Liefde toe te laten, krijg je moed om je wonden te laten helen. Om meer te leven in vertrouwen en in verbinding met je hart en kwaliteiten.

Tijdens deze dagen kun je fysieke, maatschappelijke, emotionele en geestelijke problemen inbrengen. Er is alle ruimte voor je thema's en vragen, en voor het ontvangen van feedback op je proces. Ook voor mensen die hun capaciteiten als healer willen verdiepen en intensiveren zijn de dagen vruchtbaar.

Liefde en healing, samenwerking met de spirituele dimensie.

Steeds meer mensen ervaren de behoefte zich als mens te ontwikkelen; te groeien in mens zijn. Als deze groei zich verdiept gaan psychologische- en spirituele ontwikkeling hand in hand, ze versterken elkaar. Zoals onze persoonlijke- en spirituele leven geen gescheiden werelden zijn, zo zijn ook de fysieke- en niet-fysieke dimensie een geheel. Het leven op aarde en de spirituele wereld vormen één geheel en beïnvloeden elkaar sterk. Ook als we ons daar niet van bewust zijn. 

Elk mens kiest zijn of haar pad om tot bloei te komen. Liefde maakt deel uit van dat proces. Met de zachte kracht en helderheid van Liefde is healing en ontwikkeling mogelijk.

Toen in januari 2008 mijn spiritueel leraar Bob Moore overleed en ik in pijn en verdriet kwam, ontdekte ik dat Bob tegelijkertijd heel dichtbij was. Een troostende en verlichtende ervaring. Ik realiseerde me dat ik nooit alleen was geweest en ook nooit alleen zou zijn. Dit was voor mij het begin van een bewuste samenwerking met de spirituele dimensie. In de loop der jaren werd de samenwerking met Bob Moore, Ignatius van Loyola, de Zwarte Madonna en andere helpers  sterker. Het ontvangen van Liefde en healing heeft mijn leven verdiept en mijn mogelijkheden als healer versterkt. 

Samenwerking met de spirituele dimensie is een mogelijkheid die voor iedereen beschikbaar is. Een oprecht verlangen naar hulp, openheid en ontvankelijkheid kunnen we leren, waardoor het contact zich zal verdiepen. Onze helpers kunnen ons leven echter niet ‘fixen’. Als er sprake is van genezing gaat dat gepaard met een diepgaand proces van ontvouwen en groei. In dit proces leren we ons zelf beter kennen, zijn we in staat om meer Liefde toe te laten en neemt ons vermogen om dienstbaar te zijn toe. Zo komt er een circulatie tot stand tussen de spirituele wereld en ons dagelijks leven.

Tijdens de healing-meditatie open je je in contact met de spirituele dimensie voor Liefde en healing, een grote hulp bij ons innerlijk proces van groei en bewustzijnsverruiming. Door Liefde toe te laten, krijg je de moed om je wonden te laten helen, psychologische patronen te veranderen en meer te leven in vertrouwen en in verbinding met je hart en je kwaliteiten. Het brengt je dieper in contact met je essentie en de bedoeling van je leven.

 
"Love is a law that operates in such a way, that you and I cannot dictate to it, we can only blend with it."
Bob Moore
Data 2019-2020
Zondag 27 oktober 2019

De dagen zijn los van elkaar te volgen.
10.00 - 17.30 uur

Kosten per dag 
Particulieren: € 95,- 
Zakelijk: € 120,-  exclusief BTW

Als de kosten een probleem vormen, neem dan contact met me op om te overleggen.

Je kunt je opgeven via het aanmeldformulier.