Recensie

Sinds 2012 geef ik trainingen in het kerkje van Eldiet, in de prachtige Boombergwijk van Hilversum.

Voorheen heb ik jarenlang in veel verschillende groepsruimtes gewerkt: elk met voor- en vaak diverse nadelen. Hier heb ik de -voor mijn werk- beste trainingsruimte-ooit gevonden.

De zaal is ruim en goed verzorgd, met een rustige inrichting. Het is behulpzaam dat we de beschikking hebben over drie ruimtes; zo kunnen subgroepen ongestoord werken.

Bij binnenkomst en in de pauzes (die zijn ook belangrijk) is de 'lounge-ruimte' genoeglijk: het nodigt uit tot contact aan de lange tafels of in het zitje met de uitnodigende bank, terwijl er ook genoeg ruimte is om op je zelf te blijven.

Er is goeie koffie en thee, mooi servies, bloemen, kaarsen, schoonheid, voelbare aandacht. De sfeer is bijzonder behulpzaam waardoor studenten en ik ons gedragen voelen en ons werk makkelijk een mooie diepgang krijgt.

Ik begeleid workshops met familieopstellingen en train therapeuten, coaches, trainers om opstellingen en Voice Dailogue beroepsmatig te kunnen toepassen. Het zijn vele trainingsdagen per jaar; belangrijk dat de omhulling van ons werk aangenaam en ondersteunend is.

Elly te Brake
www.ellytebrake.nl